Hondenkapsalon De Linde bestaat 15 jaar

Dit jaar bestaat hondenkapsalon de Linde in ’s Heer Hendrikskinderen 15 jaar! In 2004 behaalde ze haar vakdiploma hondentrimmen bij het HKI in Utrecht.

Eigenaresse Lisette Potter is trots: “Het is een super mooi, maar ook fysiek zwaar beroep. De omgang met verschillende honden karakters maakt het een uitdaging die ik graag aan ga.” De vaardigheid en het gevoel zit haar van nature in de vingers. Iedere keer weer bijzonder om te ervaren dat honden heel veel geduld kunnen hebben en de behandeling rustig ondergaan. Doordat zij het trimwerk altijd combineerde met een andere baan heeft zij het vak al lang kunnen uitoefenen.

Uiteindelijk nam Lisette dit jaar de grote stap naar het zelfstandig ondernemerschap. “Het gaat zo goed met de salon. Hoog tijd om meer honden in de salon te verwelkomen en de salon naar een hoger niveau te tillen” Dat betekent een professionelere uitstraling,bijscholing, cursussen en trainingen. En natuurlijk veilige vachtverzorging producten zodat de hond heerlijk geurend naar huis gaat! Niks leuker dan te zien dat de baas blij is om hun mooi geknipte hondje weer op te halen en de hond zich goed in zijn vel voelt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op de vernieuwde site: www.hondenkapsalondelinde.nl

bron: de Bevelander zakelijk

BEDRIJFSGEGEVENS

Hondenkapsalon de Linde

Jan van Tourainestraat 16

‘s-Heer Hendrikskinderen

K.v.K. 22053863

CONTACT

0113-233775

06-28936677

ROUTE

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN HONDEKAPSALON DE LINDE